Consiliere parentală

Serviciul de consiliere parentală se adresează tuturor părinților sau viitorilor părinți, oferind un cadru de identificare obiectivă a nevoilor, dorințelor și așteptărilor membrilor familiei în legatură cu o anumită situație.

Este de folos atunci când:

  • părinții doresc să ia o decizie legată de educația copilului;
  • copilul manifestă unul sau mai multe comportamente necooperante în relația cu membrii familiei;
  • apare o nevoie de repere în legătură cu o anumită “normalitate” a dezvoltării copilului;
  • este nevoie de a înțelege ce se întâmplă cu copilul sau adolescentul la un moment dat în dezvoltarea sa și cum s-a ajuns acolo;
  • apare nevoia de a înțelege dacă atitudinea și comportamentul față de copil sunt constructive pentru relația cu acesta;
  • se modifică unul sau mai multe aspecte din viața de familie (venirea unui nou copil, schimbarea domiciliului etc.).

În plus față de cele menționate anterior, pot exista numeroase alte situații specifice fiecărei familii. Pentru mai multe informații sau programare, ne puteți suna la 0752110302 sau scrie la consilier@sturz.ro.

Pentru consiliere parentală online:

Sanda Eneșel, psihoterapeut adlerian, facilitator programe educaționale pentru copii și părinți, consilier parental Family Energy.

Contact: 0741010790, sanda.eneșel@gmail.com

Pentru consiliere parentală offline:

Oana Goiceanu, psihoterapeut experiențialist, facilitator programe educaționale pentru copii și părinți, consilier parental Family Energy.

Contact: 0731 330 277,  oana.goiceanu@gmail.com

Considerăm că cel mai bun sprijin pe care îl putem oferi copiilor noștri este să lucrăm cu noi înșine, să cerem suport și să ne redescoperim puterea de a fi părinți.