Constelații familiale și organizaționale

Sesiunile de constelații familiale și organizaționale pot fi programate atât online, cât și offline în Timișoara.

Facilitator: Adina Benghea

Sâmbăta aceasta, 07.08, de la 10.00 la 18.00 ne revedem la o sesiune de o zi de constelații familiale și organizaționale.

Cost: 240 lei/zi.

Pentru al doilea membru al familiei (soț, soție [partener], frate, soră, părinte, copil)se acordă o reducere de 50%. Înscrieri și mai multe informații la 0752110302.

Constelațiile Familiale reprezintă o ușă deschisă reconcilierii cu moștenirea și trecutul nostru, o cale de a pune în ordine lucrurile, de vindecare a sufletului, o cale către eliberarea de suferință, de acceptare a sinelui, o cale de creștere si depășire a credințelor limitative. Te invit sa te (re)conectezi cu strămoșii tăi, cu cei datorită cărora ești astăzi aici, care au contribuit fiecare cu puțin sau cu mai mult la ceea ce ești astăzi.

Scopul unei constelații familiale este de aduce ordine, armonie și claritate în viața fiecăruia, prin eliminarea complicațiilor, încurcăturilor sistemice din destinul familial, transgenerațional.

Întemeietorul acestei metode este psihoterapeutul Bert Hellinger (Germania). Mai multe informații despre metodă găsiți aici:

www.theknowingfield.com,

www.dragosriti.blogspot.com,

http://www.cominghome.org.uk/

(Barbara Morgan).

Constelațiile organizaționale:
Scopul unei constelații organizaționale este de a-ți oferi o imagine mai clară, conștientizări noi, o privire de ansamblu, din exterior, lipsită de prejudecăți sau constrângeri, care să te ajute să iei o decizie, să deblochezi un proiect, să treci la nivelul următor sau să integrezi o anumită dinamică din organizația/sistemul din care faci parte.

Iată câteva exemple de teme care pot fi explorate într-o sesiune de constelații organizaționale: leadership, marketing, burnout, atitudini rebele, rulaj mare de personal, pierderi, optimizări de profit etc.

Constelația organizațională pornește de la o situație inițială, descrisă de către persoana care a venit să lucreze. De obicei, se definește problema și rezulatul dorit. În timpul procesului facilitat, situația se vede mult mai clar definită, din perspective diferite și poate aduce insighturi puternice pentru cel care lucrează.

Adesea, pot fi observate elemente care au fost trecute cu vederea, deși au impact semnificativ asupra organizației.

Câteva informații despre mine
Sunt o persoană dedicată educației și creșterii personale. Pasiunea mea este să concept și să implementez programe educaționale și terapeutice care contribuie la bunăstarea vieții de familie și la buna evoluție a fiecărui individ.

Am încheiat formarea în constelații familiale în 2018, supervizarea în 2019 cu Barbara Morgan și Dragoș Riti. În 2018 am încheiat și formarea în constelații oragnizaționale. Particip în continuare la programul de supervizare coordonat de Barbara Morgan și la evenimente internaționale.

În prezent, facilitez atât constelații individuale, cât și de grup, atât online, cât și offline, în Timișoara.

Te aștept cu drag în această călătorie spre sufletul tău.

Nu căutați pentru copiii voștri cărți și cursuri sofisticate! Cartea din care copiii învață cel mai mult despre ei și despre viață este chiar la voi acasă. Are 3 capitole: MAMA, TATA și RELAȚIA dintre ei.

Programări și mai multe informații la: 0752110302, adinabenghea@gmail.com