Grupă nouă pentru părinți și copii mici 1 – 1,4 ani

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Îți dorești pentru copilul tău să facă parte dintr-un grup de copii de vârste apropiate, alături de care să se joace, să participe la momente de interacțiune, de explorare senzorială și să crească împreună, să se pregătească de grădiniță?

Simți și tu că ți-ar prinde bine să faci parte dintr-un grup de părinți, să schimbi opinii, idei, să observi și alte moduri de interacțiune părinte-copil?

Avem o veste bună pentru tine:

În luna mai deschidem o grupă nouă pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 1.3 ani.

Ne întâlnim săptămânal, marțea, de la 10.30 la 11.20, timp de 9 luni, cu posibilitatea de continuitate și după cele 9 luni inițiale.

În aceste luni, avem în vedere următoarele aspecte din dezvoltarea copilului:

  • Dezvoltarea fizică
  • Antrenarea limbajului și a comunicării
  • Interacțiunea cu alți copii și adulți

Fiecare întâlnire este structurată în momente de stimulare a abilităților copiilor și de modele de interacțiune pentru părinți. Facilitatorul educațional pornește activitatea și invită părinții să se implice, să asiste copiii în sarcinile primite, sa observe, să îi încurajeze și să le ofere feedback.

Pe parcursul celor 9 luni, părinții primesc feedback despre evoluția și nevoile de dezvoltare ale copilului și repere educaționale pentru a continua activitatea și acasă.

Grupul începe în 11.05, cu maxim 8 copii înscriși. Doar atunci când o familie părăsește grupul, poate fi înlocuită de o familie nouă.

Abonamentul lunar este de 340 de lei/4 cursuri. Orice curs pierdut poate fi recuperat prin participarea la alte grupe.

Pentru înscriere și mai multe informații, ne puteți contacta la: 0752110302, consilier@sturz.ro.

Ce vei învăța tu, ca părinte, la acest curs:

  • Jocuri și activități pentru dezvoltarea fizică a copilului: cum să meargă, să urce, să coboare, să sară, să prindă, să arunce, să desfacă, să tragă etc. Toate acestea însoțite de rime, ritmuri, culori și materiale vesele pe care le poți avea și acasă.
  • Jocuri și activități pentru dezvoltarea limbajului copilului: să sufle, să miște buzele, limba, să producă onomatopee și alte sunete, să pronunțe silabe și cuvinte, să folosiți împreună semne și gesturi pentru a comunica. Să adaptezi limbajul tău la posibilitățile și nevoile de comunicare ale copilului.
  • Jocuri și activități sociale pentru a exersa: salutul, să aștepte rândul, să ceară, să facă schimb, să primească, să refuze, să întrebe, să răspundă.
  • Repere în dezvoltarea copilului mic. Vei descoperi care sunt nevoile de dezvoltare ale copilului mic, precum și care sunt modalitățile prin care să-l încurajezi pe copil să se bucure de noi deprinderi.

Toate acestea se întâmplă într-un context tematic de joacă, în acord cu anotimpul și cu interesele specifice copiilor mici.

Vă așteptăm cu drag să vă cunoaștem!

Pentru înscriere și mai multe informații, ne puteți contacta la: 0752110302, consilier@sturz.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.