Organizăm 4 săptămâni tematice, cu program zilnic, de la 9.00 la 12.00

Copilărim la Centrul STURZ

Vară 2021

Vara aceasta sărbătorim copilăria!


înscriere

De ce are cel mai mult și cel mai mult nevoie un copil?

Cum poate fi pentru el vacanța un prilej de bucurie, relaxare și joacă?

Noi am pregătit un spațiu hrănitor pentru toți copiii dornici să se joace liber, să experimenteze, să-și dezvolte noi abilități în ritmul lor, cu încurajare, culoare și vitalitate.

Suntem o echipă de profesioniști în educație, dedicați creșterii armonioase a copiilor. În cei 14 ani de activitate, am lucrat cu mii de copii și familii. Centrul STURZ este locul în care părinții primesc feedback și suport iar copiii sunt încurajați să crească în ritmul lor, prin expunere la un mediu stimulant și atractiv.

Săptămâna jocurilor –
2 – 6 August, 9 – 13 August, 16-20 August și 23 – 27 August

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani

Jocuri, experimente, art&craft

Ne vom bucura să fim împreună, să ne jucăm așa cum ne face plăcere și după inspirația copiilor, stârnită de materialele și mediul pe care le pregătim dinainte.

Ne propunem să le oferim copiilor spațiu de exprimare și exersare a jocului liber, a comunicării în public, a gândirii critice și creative și a lucrului în echipă.


Copiii vor fi încurajați să exploreze liber și apoi ghidați să-și antreneze abilitățile motrice și cognitive.

Vor experimenta curajul, încrederea, frica, bucuria, tristețea, furia, puterea în jocuri sociale și mici exerciții corporale care permit exprimarea emoțiilor. Vor descoperi informații noi și vor avea ocazia să aplice practice în proiectele de grup, cu experimente, invenții și creații.

Circuitele motrice și senzoriale pe care le pregătim vor aduce multă veselie și vitalitate și vor permite exprimarea corporală.

Pauzele de fructe și răcoritoare pregătite chiar de către copii vor fi prilej de conectare, de povestit despre alimentația sănătoasă și de crescut noi puteri de autonomie.
Leadership și gândire creativă –
12-16 Iulie, 9-13 August și 16-20 August

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani

Săptămâna aceasta de leadership este o sursă bună de creștere și antrenare pentru fiecare copil. Își va satisface nevoia de provocări prin jocuri de grup, va exersa comunicarea în public, va improviza discursuri spontane, va coordona mici activități și va lua parte la un proiect special al întregului grup.

Ne propuneam ca prin această întâlnire să le oferim copiilor o doză mare de voie bună, optimism, multiple posibilități de experimentare și joacă. Prin toate acestea și prin prezența noastră autentică îi inspirăm să continue cu energie bună și vitalitatea întreaga vacanță de vară.


Fiecare din cele 5 zile urmărește acest model educațional de învățare experiențială prin conectare și integrare, cu:

– momentul de vitalitate (mișcări, jocuri fizice, respirație);

– provocarea zilei (un exercițiu mental individual sau de grup care invită ambele emisfere să lucreze împreună pentru a găsi soluții creative);

– caruselul emoțiilor (exerciții și jocuri de exprimare a emoțiilor);

– provocarea echipelor (jocuri de psihomotricitate în echipe, coordonate de către copii);

– table topics (sesiuni de mini discursuri improvizate pe o anumită temă);

– circuitul senzațiilor (traseu senzorial cu provocări și elemente surpriză).

Toate activitățile se vor desfășura într-o atmosferă dinamică, prietenoasă, încurajăm mișcarea liberă, exprimarea spontană, învățarea prin experiențe practice. Vom folosi săli mari, aerisite, dotate corespunzător nevoilor de stimulare și confort ale școlarilor, precum și curtea noastră generoasă pentru jocurile de grup.

Părinții primesc feedback din partea facilitatorilor educaționali. Vă răspundem întrebărilor referitoare la dezvoltarea copilului și vă oferim recomandări de joacă.

Cost: 450 de lei/săptămână

Pentru plată cash și mai multe informații: 0752110302, consilier@sturz.ro

Înscriere și plată aici:


Săptămâna jocurilor


Leadership

Pe lângă cele 4 săptămâni tematice, copiii au în continuare posibilitatea de a participa și la programele desfășurate o dată/săptămână:

Pentru 3-6 ani: lunea, marțea și joia de la 17.30 la 19.00.

Pentru 7-9 ani: lunea, de la 17.30 la 19.00.

Îți dorești pentru copilul tău să se dezvolte sănătos, cu întregul lui potențial?

Fiecare sesiune de joacă este structurată după modelul NeuroConnect by STURZ, pentru dezvoltarea armonioasă și are în vedere:

 • dezvoltarea motrică, fină și grosieră
 • stimularea senzorială, cu toate cele 7 simțuri, inclusiv vestibular și proprioceptiv
 • pregătirea creierului pentru învățare, prin exerciții de tip brain fitness
 • Antrenarea comunicării;
 • recunoașterea și exprimarea emoțiilor

Copilul simte o stare generală de bine, de relaxare și energizare. Impactul imediat este asupra curiozității, concentrării, coordonării, vitezei de procesare a informației, intuiției și exprimării propriilor emoții și opinii.

Pentru mai multe informații și înscriere: 0752110302, consilier@sturz.ro

Cum funcționează programul NeuroConnect?

Focusul întâlnirilor noastre cu copiii este să le creștem starea de bine și să contribuim la dezvoltarea lor armonioasă

 • Îi învățăm pe copii să-și folosească energia corpului în timp ce pregătim creierul pentru învățare (exercițiile NeuroConnect)
 • Îi invităm într-un spațiu relaxat, în care putem glumi, putem adresa întrebări, orice idee este auzită și încurajăm curajul și creativitatea copiilor.
 • Le oferim copiilor altfel de activități ca suport pentru învățarea de la grădiniță și școală ( ex: pentru dezvoltarea abilităților precum: numărat, calculat, scriere, citire etc.)
 • Îi provocăm pe copii să-și antreneze abilitatea de a comunica cu întregul corp ( folosind exerciții pentru dezvoltarea limbajului de tipul frământărilor de limbă, exerciții haioase cu gura și limba, limbajul semnelor, jocul expresiilor faciale).
 • Îi invităm pe copii într-o lume a cunoașterii, cu noi descoperiri, învățături, experimente și câte și mai câte despre întregul univers.
 • Îi încurajăm să fie cât mai autonomi, zi de zi și îi provocăm să-și dezvolte noi deprinderi (auto-îngrijire, alimentație, responsabilități în casă etc.)
 • Îi ascultăm și îi încurajăm să ne spună cum se simt. Folosind poveștile interactive, exersăm moduri de exprimare a propriilor emoții.

Una dintre componentele principale ale programului NeuroConnect este educația psihomotrică. Pentru a veni în sprijinul părinților și a cadrelor didactice, cu finanțarea primită de la Fundația Alber, am creat un curs online, cu acces gratuit, în care explicăm ce este psihomotricitatea și oferim exemple de jocuri și activități ușor de practicat acasă și la grădiniță și școală.

Pentru acces gratuit, completați formularul de la acest link: https://sturzonline.ro/educatiepsihomotrica/

Pentru mai multe informații și înscriere: 0752110302, consilier@sturz.ro

Dacă doriți să vă contactăm noi și să vă propunem un program educațional pentru copil, completați formularul de mai jos:

Să avem o vară plină de bucurii, să legăm noi prietenii și să contribuim împreună la sănătatea și bunăstarea copiilor noștri!

Centrul STURZ –
Creștem bucuria de a fi împreună!